Om oss

Välkommen hit

Vi erbjuder dig säkra och moderna laserbehandlingar. Du tas om hand av erfaren och engagerad personal som gör sitt yttersta för att du ska trivas och bli riktigt nöjd med dina behandlingar. Vi har 25 års erfarenhet av branschen och arbetar med medicinsk, estetisk och kirurgisk laser

Vi använder oss av säker och modern teknologi som är skonsam mot huden samtidigt som den är effektiv mot hårväxt och hudbesvär. Våra behandlingar går snabbt och smidigt och du kan fortsätta med din dag som vanligt efteråt.

Ett brett utbud estetiska behandlingar

Vi kan hjälpa dig att strama upp huden, avlägsna pigmentfläckar, avhjälpa problem med acne, göra ytliga blodkärl mindre synliga och givetvis också ta bort oönskad hårväxt. Vi erbjuder estetiska injektionsbehandlingar, avancerad hudvård, microneedling, massage, fotvård med mera.

Vi erbjuder dessutom behandlingar med botox och fillers, till exempel för att bli av med rynkor eller fylla ut partier i ansiktet som behöver en extra boost för att ta fram ditt bästa jag.

Vi har ett nära samarbete med lasertillverkare, vilket gör att vi har tillgång till den senaste teknologin och kunskapen inom laser. Dessutom har vi en tät kontakt med SLMS, Svenska Laser-Medicinska Sällskapet.

Boka en konsultation med vår professionella behandlingspersonal redan idag.

 

 

Vi erbjuder ett antal olika estetiska behandlingar.