Hårborttagning

Snabb och effektiv behandling

Hos oss utför vi hårborttagning med laser och vi kan även erbjuda laserbehandlingar för hudföryngring och behandling av svettningar.

När vi arbetar med permanent hårborttagning med laser använder vi oss av två olika lasrar: Sopranolce och Alexandritlasern.

Tre olika lasrar i en

Sopranolce består av tre olika lasrar i ett och samma munstycke, en unik egenskap som gör den till den bästa produkten på marknaden. Vilken av våra metoder vi väljer beror på olika faktorer, bland annat vilket område på kroppen som ska behandlas och vilka förutsättningar som finns, som exempelvis hudens och hårstrånas pigmentering. Allt detta gör vi för att laserbehandlingen ska bli så effektiv som möjligt.

En skillnad mellan Sopranolce och Alexandrit är att vi prissätter på olika sätt eftersom arbetsmetoderna skiljer sig. Sopranolce prissätts efter vilket område som behandlas, Alexandritlaser efter tid.

hår borttaget med laser

Så lång tid tar hårborttagning med laser

Tiden det tar att genomföra en behandling beror på hur stor ytan är samt hur tät och grov hårväxt du har. En bikinilinje brukar ta omkring 10-20 minuter per sida och en överläpp kan ta några få minuter per gång. Ben, rygg, bröst och andra större ytor utvärderar vi individuellt.

För att resultatet ska bli bestående måste vi vanligtvis genomföra ett flertal behandlingar. Normalt är omkring 3-7 behandlingar för varje yta. Håret växer i olika cykler och hårsäckarna kan endast behandlas är de är i en aktiv fas. Därför måste hårborttagning med laser utföras över en period av flera månader för att helt bli av med hårväxten. Oftast lägger vi in behandlingar med 4-10 veckors mellanrum. När man väl har utfört ett antal behandlingar efter varandra brukar resultatet vara bestående.

Hudreaktioner under och efter behandling

Det kan kännas som att det kittlar eller sticker en aning när man genomför laserbehandlingen, dock inte värre än att man vänjer sig. Efter behandlingen kan man få viss hudrodnad och det kan vara bra att kyla ner det behandlade området med en ispåse.

Vad gör jag om hårborttagning med laser inte passar min hud?

Hos personer som har väldigt mörkt hudpigment eller som har mycket tatueringar kan det vara olämpligt att utföra hårborttagning med laser. Här får man istället överväga alternativa behandlingsmetoder. Vid din första konsultation utvärderar vi vilken metod för hårborttagning som passar din hud bäst.

Vi är specialister på hårborttagning

Då vi i många års tid har arbetat med permanent hårborttagning med laser i Stockholm vågar vi kalla oss specialister. Hos oss kan du vara säker på att vi arbetar med professionell utrustning och vi är mycket noggranna med att vi utför rätt sorts behandling för din hud och typ av hårväxt.

Boka din första konsultation för hårborttaging med laser hos oss redan idag!

Vi använder den säkra och mycket effektiva Sopranolce-lasern för hårborttagning!